Doneaza

This post is also available in: Engleză

iEst.ro a reuşit să obţină finanţarea de început de drum cu ajutorul oamenilor ca şi dumneavoastră. Al cititorilor care caută în presă calitate, curaj, onestitate şi talent. Am derulat în perioada septembrie-noiembrie 2013 o campanie de crowdfunding cu ajutorul crestemidei.ro. Detalii despre aceasta puteţi citi aici.

Campania de donaţii şi sponsorizări rămâne deschisă permanent în contul asociaţiei cult.art&media. Pentru detalii despre modalităţile prin care puteţi susţine propagarea valului presei independente în România, ne puteţi contacta la adresa: intelectualiiestului@gmail.com.

Vă mulţumim!

Ultimele articole

Polonezul care poartă Coroana Carpaţilor:

Polonezul care poartă Coroana Carpaţilor: "a căţărat" în

08/11/14

Suntem în anul 1976. Jerzy Montusiewicz are 18[...]

"Verde" sună ieftin. O reţetă cu bani puţini

03/28/14

Marile clădiri de birouri şi hoteluri din[...]

Closer to the ground: Marşul Noii Drepte de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Closer to the ground: Marşul Noii Drepte de

03/16/14

O femeie care poartă în spate un[...]

Facebook
  • No recent Facebook status updates to show.

Tweets
"That moment when... tragi linie, vorba lui Sorescu, şi faci o socoteală: câteva minţi lucide şi cu un ideal... http://t.co/YPYb3tEf1G"
over a year ago
"Consiliul Mondial al Clădirilor Verzi spune că municipiul Cluj-Napoca are o problemă de etică. Despre ce este vorba: http://t.co/lTmzg3Wx5k"
over a year ago
"Ştim că vă plac reportăjelele. Aşa că v-am pregătit unul despre cum nu s-a întâmplat nimic şi anul acesta la 15... http://t.co/JFdw0lKMay"
over a year ago